Home

Deel dit bericht
Deel dit bericht

Nieuw op grondwijzer

 • Het bouwverlof staat voor de deur, Grondwijzer blijft beschikbaar!

  07.07.2017

  Binnenkort grondverzet op het strand of toch liever lekker lui niets doen?

 • Start stappenplan asbest uitgesteld.

  15.05.2017

  De eBSD dient bij het opstellen van een technisch verslag steeds de eventuele aanwezigheid van asbest na te gaan. Om het asbestonderzoek op een meer uniforme manier te laten verlopen, werd een stappenplan uitgewerkt dat werd opgenomen in de code van goede praktijk voor orienterend bodemonderzoek, beschrijvend bodemonderzoek en risicoanalyse voor asbestverontreiniging.

 • Richtlijnen voor aannemers ter bescherming van de oeverzwaluw in het Antwerpse havengebied.

  20.04.2017

  Port of Antwerp vraagt ons om alle aannemers die in het Antwerpse havengebied actief zijn, erop attent te maken dat het broedseizoen van de oeverzwaluw is gestart.De oeverzwaluw is een beschermde soort die in het havengebied alternatieve broedplaatsen vindt, vaak kunstmatige biotopen op werven.Tijdens het broedseizoen, van half april tot eind augustus, dient rekening gehouden te worden met enkele richtlijnen ter bescherming van de oeverzwaluw.

 • Grondwijzer op LinkedIn

  20.04.2017

  Grondwijzer vzw is sinds kort ook terug te vinden op LinkedIn.

 • Grondwijzer versterkt het team!

  16.02.2017

  Op 16 februari vervoegt Timothy Geerts het Grondwijzer team. Timothy heeft meer dan tien jaar ervaring in de milieusector. Als senior adviseur zal hij onze leden bijstaan met advies en audits verzorgen. 

Abonneren op Nieuws